idaeklund

Halmstad Games – 2-4 September

God kväll alla!

Nu kommer lite bilder från förra helgen när vi hade "Halmstad Games".

På fredagen kom Axel, Sofia och Jocke, och trots blåst och mulet skulle killarna självklart bada i havet på direkten!

 

På kvällen blev det ett parti "Risk" och OnlinePizza plus lite Irish Coffee på kvällen. Morgonen bjöd på lyxfrukost made by mig och Clara! Lisa kom på lördag förmiddag också, och då var vi alla samlade.

Då var spelen igång! Slutmålet var att ta sig till amfiteatern som ligger i parken bakom vårt kvarter.

Två lag:  Sofia, Fanny och Jocke      &     Axel och Lisa     

Lagen fick olika uppdrag i Halmstad centrum, bland annat att ta kort/groupie med "vita damen" och 3 av broarna över Nissan. Lagen fick även varsin maskot i form av en gris som skulle vara med dem överallt. Först till slutmålet kom Axel och Lisa! 

Del två innebar en egen variant av "På spåret". Jag och Clara var programledarna, och hade faktiskt kommit på alla frågorna helt själva! Lagen kan intyga att det inte var helt lätt. Vinnande ur matchen gick Sofia, Fanny och Jocke, Grattis! 

På eftermiddagen åkte vi till stranden och spelade lite volleyboll. Det var riktigt kul, även om det blåste rejält och bollen flög all världens väg ibland!

På lördagskvällen blev det först Tapas/plockmat till kvällsmat, och sen utgång på nattklubben "Mårtenssons". Söndagen inleddes med en sovmorgon och sen åkte vi ner på stan för att käka lunch på "The Bulls Pub". Därefter var det dags för våra kära gäster att åka hemåt. 

Hade verkligen en riktigt underbar helg med fina människor. Det måste göras om! 


 

KRAM

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas