idaeklund

Jag kan ju faktiskt vara effektiv ibland

Hej på er!

Ibland undrar jag varför jag egentligen pluggar. Jag är inte särskilt duktigt på det, för det blir väldigt ofta gjort i sista minuten. Som idag! Har haft två veckor på mig att göra klart en slutuppgift till min distanskurs. Deadline är idag (inatt) och det ska vara ca 5-6 sidor. Så jag började igår och skrev ca en sida, och idag har jag skrivit snart 5 (I mitt försvar så har jag läst lite litteratur nu under veckan, men det visade sig att jag inte behövde den särskilt mycket för att skriva det här så det var lite synd...). Men det jag fått ihop idag är nog rätt bra ändå! Får hoppas att jag blir godkänd på det. Jag tror jag kan vara en person som jobbar bäst under press, och att det är därför som det alltid blir gjort så sent! 

Men något rätt måste jag ju göra i skolan iaf, för jag blev godkänd på min tenta i affärssystem! Blev så glad när jag såg det, för det är ju så jobbigt att ha något kvar eftersläpande som man vet man måste klara. Eftersom alla kurserna som jag har nu under våren är valfria kurser så hör de ju inte direkt till programmet heller så då är det på något sätt extra skönt att ha dem avklarade. 

De andra kurserna jag läser nu är Affärskultur, den kursen är riktigt rolig då vi är en internationell klass, och det är intressanta saker man lär sig. Dessutom är alla tidigare tentor som jag kollat på i den kursen väldigt enkla så det är skönt, känns som en "chill-kurs". Sen läser jag Genus & Arbetsliv också, men har knappt hunnit kollat nått på den än. Vi har 3 hemtentor och den första ska in 24 april (kommer väl vänta in i sista sekund med den också, haha...) Men ska försöka se lite föreläsningsfilmer på läroplattformen vi använder (då den är på distans) nu i helgen tänker jag! 

För övrigt så ska det bli väldigt skönt med helg. Har jobbat och varit i skolan väldigt mycket den här veckan, så det ska bli härligt att vara ledig litegrann. Och om mindre än en vecka åker jag hem! Fanny åker också med då så det blir en riktigt roadtrip! 

Ha en trevlig fredagskväll nu allihopa,

KRAM

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas