idaeklund

Mer än halva tiden har gått...

Hej!

Känns helt otroligt att jag klarat av 5 terminer av 8 st här på högskolan, bara ynka 1,5 år kvar nu tills jag blir utbildad civilekonom. Jag har lärt mig så mycket nytt, fått fina vänner, och haft kul på vägen också, och det har gått så fort! Vissa lärare har varit helt fantastiska och andra har varit nere på botten, men jag har tagit mig igenom det ändå, och ligger (någorlunda) i fas med allt. Har två stycken kompletteringar som är värda totalt 1,5 hp, men då jag visste redan innan jag lämnade in att det inte var färdigt så är jag ju medveten om det, och jag kommer ju fixa det. 

Ser så mycket fram emot kommande termin som börjar imorgon! Jag har fått välja valfria kurser nu hela vårterminen, men det var ju inte helt fritt om jag ska vara ärlig... Var tvungen att välja kurser som på något sätt tydligt kunde kopplas till ekonomi. Men men! Jag ska iaf läsa Affärssystem här på Högskolan, som en vanlig kurs, och sen ska jag läsa Ett hållbart arbetsliv i tid och rum på distans också. Distanskursen har redan dragit igång lite smått, och har läst några sidor i första boken till den, och det verkar som en intressant kurs, som jag faktiskt kan ha nytta av i framtiden. Första introföreläsningen till affärssystem är ju då som sagt imorgon, och jag är lite nervös då jag kanske inte kommer känna någon annan (i och med att det är en valfri kurs). Men samtidigt, då får man ju chansen att lära känna nya människor, så ja, det ska bli spännande att se hur det blir. 

Så nu har jag klarat av 2,5 år här nere i Halmstad, och det är nog några av de bästa åren jag haft. Har haft sån tur att få bo med mina underbara room-mates Clara och Fanny, dom är underbara, och jag skulle inte ha klarat det lika bra utan dom. Ni är bäst tjejer. Så, nu är det bara att fortsätta på samma spår, och jag längtar faktiskt tills jag är färdig med skolan nu, även om det är lite läskigt också då jag gått i skolan hela tiden sedan 6 års ålder, haha. Men har ju ändå fått in en fot i jobbvärlden, inom det område jag faktiskt tänkt jobba med också, så det blir nog bra det här.

 

Ha en trevlig kväll gott folk,

 

KRAM

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas