idaeklund

Kategori: Träning

Fortsätt simma

God morgon!

Dagen började med att jag och Fanny cyklade till Arenan och simmade lite. Var lite jobbigt att gå upp tidigt på morgonen men när vi var färdiga vid 8 och hade simmat 30 minuter var vi rätt så nöjda ändå. 

Har haft så fullt upp i helgen också, och lovar att bilder kommer! Vi har nämligen haft besök och haft "Halmstad Games". Det var släkt och vänner till oss och från början skulle vi vara totalt 11 pers (!!) men några fick förhinder så det slutade med att vi blev 7 st. Det var Axel, Sofia, Jocke och Lisa som kom hit, och vi har haft så roligt! Är så glad att ha fått spendera helgen med dessa fantastiska människor. Men mer om det i ett senare inlägg. 

Ha en bra dag nu allihopa, KRAM! 

Måndag

Hej på er! Ny vecka nu, och jag ber om ursäkt för dåligt uppdaterande här på bloggen den senaste veckan. Idag åkte jag iaf till jobbet imorse, men då det inte fanns så tycket för mig att göra (systembyte bl a som påverkat) så åkte jag hem efter en timme. Gick då och gymmade! Var så länge sen jag tränade på gymmet nu så tyckte det var dags. Jag tränar på Actic, i Halmstad Arena! Känner dock nu hur mycket träningsvärk jag kommer få, då jag även dansade igår. Har redan ont i rumpa/lår, haha. Var iaf skönt att få ett rejält träningspass, för tror inte att det kommer bli så mycket resten av veckan. Åker hem till Köping igen på onsdag kväll nämligen, och stannar till söndagen, så då blir det antagligen ingen träning. Ska bli skönt att komma hem, men samtidigt jobbigt. Kan skriva om det lite senare. 

Hoppas ni alla får en bra dag! KRAM

Work it til' you drop

Godkväll! Har precis duschat efter ett hårt träningspass på dansen. Känslan just nu är att jag är helt slut i kroppen, och orkar knappt lyfta händerna över huvudet, men samtidigt är jag så pigg så jag vet inte var jag ska ta vägen! Köpte igår ett par nya löpartights som jag är sååå nöjd med, och de passar perfekt att dansa i. Igår när vi också dansade var vi typ 12 personer, och fler kommer det bli, och jag är så glad att jag hittat den här dansgruppen. Jag blir så sprudlande glad av musiken och att röra sig i rytmen, och alla personerna i gruppen är så roliga, trevliga, och underbara. Sen att vi gör allt "själva" är askul (hittar på danser osv, och hjälps åt att leda), och att kostnaden dessutom är väldigt låg är ju bara fantastiskt. Idag var vi bara 4 tjejer, men det är ju en liten extraträning för oss som vill typ. Låten som vi håller på med där heter "Personally", och låter såhär; 

 

Godnatt allihopa, ha en bra kväll! 

KRAM

 

Dance

 

Idag blev det dans igen! Vi kör ju på söndagar, men idag var vi fem tjejer som körde igen. Vi gick igenom en ny koreografi, som vi eventuellt ska uppträda med senare. Videon är vad vi tagit inspiration från, om ni har lust att se på ett ungefär hur det ser ut! Efter 2-timmarspass både igår och idag är mina ben typ helt döda nu, längtar inte till imorgon då det säkerligen är ännu värre... Men imorrn jobbar jag ju också, så det ska bli kul! Godnatt på er! 

KRAM